Agenda

Concerten 2024

Zaterdagavond 9 maart:

Concert ‘Die winter is verganghen …’ Kamerkoor ‘Terpander’ zingt a capella liederen o.l.v. de nieuwe dirigent Johanna Földesi met zicht op de lente. De zang wordt instrumentaal afgewisseld door Oleg Lysenko van de stichting ‘MUSIC voor UKRAIN’ op zijn bayan (knopaccordeon).

Plaats: ‘Aula’ Cultuurcentrum Baarle, Pastoor de Katerstraat 5-7, Baarle-Nassau/-Hertog. Aanvang: 20.00 uur. Zaal open vanaf 19.30 uur. Toegang vrij, maar een donatie voor de stichting ‘MUSIC voor UKRAIN’ van Oleg Lysenko wordt erg op prijs gesteld. 

Vanwege problemen met de plafonds in ‘Cultuurcentrum Baarle’ is dit concert verplaatst naar de St.-Remigiuskerk in Baarle-Hertog.

Concerten 2023

Woensdagavond 29 maart:

‘Concert’. ‘Terpander’ zingt liederen over vriendschap en vrede op de jaarvergadering van ‘Vrouwen van nu Baarle en Ulicoten’.

Plaats: ‘De Bremerpoort’ in Ulicoten. Aanvang: 20.30 uur. In besloten kring.

Zaterdagavond 10 juni:

Concert ‘Zomer’. ‘Terpander’ verzorgt een zomers getint concert met o.m. Spaanse, Portugese en Latijns-Amerikaanse liederen.

Plaats: Cultuurcentrum Baarle, Baartle-Nassau/-Hertog. Aanvang: 20.00 uur. Zaal open vanaf 19.30 uur. Toegang vrij.Uitgebreidere informatie over enkele van de bovenstaande activiteiten is te vinden op de pagina ‘Nieuws’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *